Dagens Low Carb inköp

Sockerfri glass och Ny start bröd är en räddare i nöden ibland. Köpte chokladen från Carbzone , mamma mia vad den är god. Den är för god, en bit räcker inte.Vi har en choklad i kylskåpet som ingen äter. Den har legat där i flera veckor det är 85% choklad som ingen vill ha. Men den här fick jag och dottern gömma för att den skall vi bara ha när vi är riktigt sugna på choklad.

Low Carb chokladen finns att köpa på Ica Kvantum Munkebäck

Jag vet att det är många som är emot den sockerfria glassen den är sockrad med något sötningsmedel som inte är bra för kroppen. Men det är inte ofta vi äter den. Vill man ha glass och ändå gå ner i vikt så äter vi den. Den innehåller så lite kolhydrater. Det samma är med brödet, det kanske inte är så hälsosamt men är man sugen på bröd så funkar det, för att det är lite kolhydrater i den med.

Vi vill äta allt, men vi vill inte gå upp i vikt igen. Så vad gör man? Jo vi letar efter produkter som innehåller lite kolhydrater.

Annonser

6 thoughts on “Dagens Low Carb inköp

  1. Skippa dessa skitprodukter. LCHF är mycket mer än bara low carb, det är ren mat utan tillsatser. Gör glass själv istället. äggulor och grädde med vaniljpulver. Finns mängder med recept på nätet.

    • Tanken är att köpa en glass maskin. Klart man vill göra glassen själv. Men jag provade en gång, inte så gott. Jag måste nog testa flera recept, Tack för kommentaren ha en bra dag hälsningar Gottelisa

  2. Sockerfri glass, finns det? Var köper du det?
    Vad sugen jag blev på glass nu….

Kommentarer inaktiverade.