Otroliga viktresultat på 8 månader med LCHF-kost

På 8 månader så har jag och min familj gått ner 70 kg tillsammans. Det är ju helt otroliga resultat. Jag är verkligen imponerad av att det funkar så bra, av att bara äta.  Det är synd att inte dem vill vara med på bild för att det är skillnad på oss idag om man jämför.Men det kanske kommer en bild vem vet.

Så den maten som jag lagar funkar kanon bra för viktminskning, vi gör helt rätt.

Annonser

7 thoughts on “Otroliga viktresultat på 8 månader med LCHF-kost

 1. Jag är djupt imponerad av att hela familjen äter LCHF. Mycket bra jobbat! Även fast de inte vill vara med på bild kanske de vill dela med sig av uppnådda resultat? Viktmässigt och kanske mått om det finns? Skulle vara kul att veta.

  • Kajsa alla äter inte strikt Lchf i familjen. Min son och min man äter bröd,ris och pasta ibland.Men det funkar viktmässigt ändå. Ang såserna så vet jag att dem innehåller socker men jag har inte i mycket. Ca 1 tsk på 4 personer. Ibland blir jag sugen på lite andra kryddor.
   Kajsa och Åse jag hoppas att det kommer bilder, jag skall fråga dem igen. Dem kanske ändrar sig snart. Tack för kommentarerna kram Gottelisa

 2. Skriv din kommentar här!Vad härligt att hela familjen är på rätt spår 😉 Grattis till ett så bra resultat! Vore kul med bilder förstås, men jag skulle heller inte vilja vara med på bild. Såvida jag inte tappat de kilon som jag vill, förstås!

  • Tack Åse! Lchf livet är det bästa som har hänt mig och min familj. Nu har vi koll på vad vi kan äta och inte. Tänk att det inte var fettet som vi blev tjocka av. Det trodde vi ju aldrig. Nu kan vi äta oss mätta på bra mat och kilona rasar. Ha det bra kram Gottelisa

 3. Ni får inte problem med magen, med tanke på lågt fiberintag? Vad gör ni åt det isf? Jag har precis börjat om med lchf efter sommaruppehåll o är hård i magen o uppsvälld. tacksam för tips 🙂

  • Jo i början så var vi hårda i magen. Det tog ett tag för kroppen att vänja sig. Men nu funkar magen bättre än innan lchf livet. Hoppas att magen blir bättre.

   Så här står det på kostdoktorn om förstoppning
   http://www.kostdoktorn.se/lagkolhydratkost-lchf/kostdoktorns-faq#förstoppning

   Jag har fått förstoppning av LCHF-kost, vad gör jag?
   Vissa får tendens till förstoppning i början av LCHF-kost, enstaka får rejäl förstoppning.

   Det kan hjälpa med mer fibrer (ovanjordsgrönsaker förslagsvis) och rikligt med vätska. Mera fett i kosten kan också hjälpa. En del föreslår en matsked linfrön i ett glas vatten varje morgon, om man blivit hård i magen. Ett par katrinplommon kan också hjälpa. Vid svårare besvär kan man köpa receptfritt laxermedel på apotek, eller få recept på receptbelagt laxermedel via läkare på vårdcentral (bör bara användas tillfälligt).

   Hoppas att magen snart blir bättre kram Gottelisa

Kommentarer inaktiverade.