Rachel Rays Show- Viktminsknings mirakel

Jag brukar titta på Rachel Ray ibland. Tittar nu och det är en kille som pratar om att inte räkna kalorier, är mindre socker. Säger bara wow, det säger Rachel Ray med när man kan äta grädde och bär istället. Dem hade ingen aning om dettta, hur mycket socker det är i allt. Dem brukar ju alltid prata om low fat och kalorier i det programmet. Det händer grejer i Amerika med nu. Vindarna vänder………….

Annonser

2 thoughts on “Rachel Rays Show- Viktminsknings mirakel

 1. Hej Tanja. Fick tipset om din blogg från syrran (Barbro, Felix mamma)
  Jag kommer att läsa i din blogg eftersom att jag själv började med LCHF i onsdags kväll i förra veckan. Jättekul att läsa att det funkar för er! Jag själv känner mig vilsen o vet inte om jag gör rätt eller fel nu i början, men det kanske ger sig med tiden. Har du några tips till mig som är såhär ny?

  Du är välkommen till min blogg, har två stycken, du kommer till den vanliga och därifrån kommer du till min nya som jag startade i samband med LCHF-starten.

  Ett jättegrattis!
  //Lotta

  • Hej Lotta! Vad roligt att Barbro tipsade dig om min blogg. Jag har nu varit inne på din blogg och läst om ditt Lchf liv. Mina tips är att du skall få i dig fettet naturligt. Drick inte kaffe med grädde om du inte gillar det. Jag gjorde det inte i början, jag har alltid haft mjölk i så det blev naturligt att gå över till grädde. Ät som du brukar( förutom kolhydrater) stek maten i smör och gör goda såser med grädde eller cream freache till.. Det är precis som du skrev en livsstil, inte en diet. Så det måste kännas bra. Jag har inte tagit bort det som jag inte kan leva utan och det är ett bra tänk tror jag. Det är det du gör varje dag som räknas, inte det du gör ibland. Jag mådde också konstigt i början precis som du beskriver. Men det går över snart. Sen lär du dig vad du skall äta för att du skall må bra. Alla är olika så lyssna på din kropp. Lycka till, jag kommer att följa din blogg kram Tanja

Kommentarer inaktiverade.