Spenatkokta brysselkål

Idag provade jag något nytt. Var lite sugen på spenat och tog fram min bästa stekpanna ( Paulo Robertos kök unika upplevelser )

Stekte den frysta spenaten i smör, tillsatte vispgrädde och brysselkål. Kryddade och lät det koka under lock så brysselkålen blev mjuk. Det blev jättegott. Till det hade jag gjort en köttfärslimpa med färsk chili och bacon. En salig blandning, jag vet. Men det var gott och jag blev väldigt mätt.

 Spenatkokta brysselkål

 

 

Annonser

3 thoughts on “Spenatkokta brysselkål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s