Viktkampen på tv 4

Viktkamp är det många som känner igen sig i. Fick en tår i ögat av det här avsnittet  på tv4  viktkampen. Vad hon kämpar för att komma i form. Den viljan har inte jag, det är inte så att  jag inte tänker på att börja träna. Men kommer aldrig till skott. Till er som vill se programmet. Kolla här

[tv4play id=”2167477″ size=”medium”]

 

 

Annonser

5 thoughts on “Viktkampen på tv 4

 1. Hej! Vad gör man om man inte går ner något i vikt? Har hållt på med detta och bara gått ner 2 1/2 kg. Nu i 2 veckor har jag pendlat upp och ner i vikt 2-4 hg. Är så deppigt. 😦 Käkar allt man ska och inte ska i lchf väg och tränar varje dag. Mycket kondition och styrka. Ändå går jag ej ner mera. 😦 Är så deppigt. 😦 Har gjort en resa förut men med och räkna kcal och rasade ner i vikt då. Säkert 10 kg på 1 månad.
  Tycker din blogg är bra och peppande. 🙂 Kram

  • Att gå neråt gör ju att man blir sporrad. Men jag tror att vi gick ner mycket i början för att vi hade mycket övervikt. Men nu har min viktnedgång avstannat och jag skulle fortfarande vilja gå ner några kilo . Men det vill inte min kropp. Den verkar väldigt nöjd. Nu vet jag inte hur mycket övervikt du har och att man inte går ner i vikt kan ha många orsaker. Om man tex har bantat mycket innan,hormonerna kan styra mm. En som skriver bra om sådant är http://www.annahallen.se/ sen finns det information här på http://www.kostdoktorn.se/viktnedgang/svart-ga-ner-i-vikt/ Sen finns ett bra gratis kostverktyg på http://www.dumbbell.se/ där skriver du in vad du äter och den räknar ut vad du får i dig varje dag. Jättebra tycker jag själv.
   Hoppas att du hittar något där. Lycka till kram Gottelisa

 2. Tack för ditt svar!! Jag har ju gjort denna resa förr. Men med och räkna kcal och käka lätt produkter. Jag har väl ca 15 kg övervikt, men 19 kg tills jag är nöjd. Jag ammar ju fortfarande. Men käkar ju inte massor för det. Nej usch funderar på och börja räkna kcal istället. Ska se hur denna vecka går sen får jag se. Vill dock inte börja med kolhydrater igen och få svullen mage. Ska kika in på de sidorna du tipsade om. Kram

 3. Jag har slarvat SÅ mycket de senaste veckorna och det är helt skrämmande vad sugen man blir på godis och onyttigheter när man äter kolhydrater. Socker är verkligen en drog! Usch!
  På måndag blir det nya tag. Nolltolerans! Inga avvikelser, bara god och sund mat. Wish me luck!
  Kram
  Nette

  • Klart jag önskar dig lycka till 🙂 tänker själv att jag måste röra på mig mera.start på måndag.kram o trevlig helg

Kommentarer inaktiverade.