I Gottelisas matlåda

Jag tar alltid med mig egen mat till jobbet, då har jag koll på vad jag stoppar i mig. Jag har oftast med mig gårdagens rester som blir bra att värma dagen efter.

I går hade jag med mig fläskfile med champinjonsås till det åt jag sallad

       

Idag hade jag stekt Lax med spenat

       

Annonser

2 thoughts on “I Gottelisas matlåda

  1. Kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg, men jag är i alla fall glad att jag gjorde det. 🙂 Jag och min man har också tänkt att börja med LCHF. Tycker dock att det är svårt att veta hur mycket man får äta, alltså hur stora/små portioner till frukost, middag osv. Hur gör du?

    Bästa hälsningar,
    Anna

    • Jag har ätit tills jag har blivit mätt, alltid 3 riktiga mål om dagen så jag inte får sug på något annat, ibland ett mellanmål. Mina portioner varierar i storlek och det beror på hur mycket och vad jag har ätit under dagen. Det är bara att testa sig fram för att alla är olika. I bÖrjan hade jag alltid mörk choklad hemma om det skulle krisa och det gjorde det för oss alla i familjen, men det försvinner efter ett tag. Nu kanske jag köper hem mörk choklad en gång i månaden högst.

      Tack för att du gillar min blogg, alltid kul när man kan hjälpa andra. Det är bra att du och din man gör det tillsammans det är alltid lättare då.Lycka till och jag ska kika in på din blogg och kolla hur det går om du ska blogga om det. Lycka till kram Gottelisa

Kommentarer inaktiverade.