Varför lägga sig i vad jag äter

Är fortfarande irriterad över att folk har åsikter om att vi äter Lchf. Men en tanke återkommer, tyckte dom att det var okej med det vi åt innan?

Det var ingen som ifrågasatte, när vi höll på att bli sjuka av övervikt och alla andra hälsoproblem som det kan ge.

Men folk blir lite irriterade när man inte tar den där bullen till kaffet, så är det.

Annonser

4 thoughts on “Varför lägga sig i vad jag äter

 1. Ja varför lägger sig folk i vad man äter, när jag sa att jag inte äter frukt oh herre gud vilka vitaminbrister jag skall få, men det var flera år sen jag slutade med frukt och är nästa aldrig förkyld.

 2. He he, ja visst är det ett märkligt fenomen?
  Som antagligen bottnar i att den som ifrågasätter LCHF ofta själv skulle må bra av att äta mindre socker och gå ner några kilo bukfett..
  Just nu har jag ett projekt där jag räknar kalorier och fettmängd för att kunna visa min tjära svärmor hur jag har gått ner tjugo kilo, ”botat” min mans IBS och fått gränslöst med energi. Hon är svårt fettskrämd och tjatar maniskt om att LAGOM ÄR BÄST medan hon mular i sig småkakor till elvakaffet..
  Det ska bli underbart roligt att se hennes min när jag visar upp projektet 😉
  Allt gott!

  • Heja heja! Ja, det här att folk inte ser att man mår bättre. Jag förstår inte. Lagom är bäst, jag spyr på den frasen… 🙂

   • Ha ha, jag med! Helst ska den uttalas medans man trycker i sig nåt med massor av snabba kolhydrater också.. Hur är det LAGOM?!

Kommentarer inaktiverade.