Glutenfritt fröbröd 


Det här brödet fick jag provsmaka av min kollega som hade bakat och hittat receptet på länken nedan. Supergott och lätt att baka.

Mjukt fröbröd – recept

  • 1 1/2 dl linfrön
  • 1 1/2 dl pumpafrön
  • 1 dl mandelmjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • 1/2 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 200 g créme fraiche el kvarg
  • 2 ägg

Blanda alla torra ingredienser

Rör i créme fraiche och ägg. 

Blanda väl

Lägg i en brödform som är täckt med bakplåtspapper 

Grädda i 170 grader i 70 minuter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s