Bra matdag

Idag blev det högrevsburgare med sallad till middag. Dressingen gjorde jag på majonnäs och dijonsenap.


Köpte högrevsfärs, formade dem försiktigt. Salt och peppar.

Stekte i smör och plattade till dem i stekpannan under stekning. Saftiga och goda blev dom.

Till frukost åt jag 1 ägg och en valio filbunke.

Till lunch åt jag kyckling med wokgrönsaker. 

Bra matdag med lite kolhydrater och lagom med fett.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s